Voldoen uw woningen aan de gestelde brandveiligheidseisen?

Voldoen uw woningen aan de gestelde brandveiligheidseisen?

U heeft zich deze vraag ongetwijfeld de laatste tijd wel eens afgevraagd. Zeker na diverse, recente, in de media breed uitgemeten woningbranden. Uiteraard heeft brandveiligheid uw aandacht als verantwoordelijke, maar kunt u met een gerust hart deze vraag met ‘ja’ beantwoorden?

Wij beseffen ons terdege dat brandveiligheid lastige materie is en werk is voor een vakspecialist en zijn als gecertificeerd, ervaren en deskundig adviesbureau in staat u hierin te ondersteunen en begeleiden zodat u zichzelf in de spiegel kunt aankijken en kunt zeggen ‘ik heb er alles aan gedaan om onze woningen te laten voldoen aan de brandveiligheidseisen’.

Denkt u daarbij aan:

  • Opstellen van beleid en het maken van een uitgangspunten document.
  • Achterhalen gegevens d.m.v. archiefonderzoek.
  • Uitvoeren inspecties.
  • Opstellen inspectierapporten.
  • Opstellen werkomschrijvingen herstelwerkzaamheden
  • Maken kostenramingen voor uitvoeren herstelwerkzaamheden

Dijkoraad Viavesta voert momenteel voor diverse grote woningcorporaties, zorginstanties, vastgoed beheerders en aannemers bovengenoemde werkzaamheden uit bij woninggebouwen door het hele land, waaronder galerijflats, portiekflats, corridorflats en een-gezins-rijtjeswoningen.

Wij beoordelen daarbij of de woningen voldoen aan de wettelijke brandveiligheidseisen op zowel bouwkundig, installatietechnisch al organisatorisch gebied. Onze bevindingen rapporteren wij in een overzichtelijk geheel. Bij geconstateerde gebreken wordt beschreven waarom ze niet voldoen en wat er moet gebeuren om het wel te laten voldoen.

Ook geïnteresseerd? Wij zijn graag bereid om vrijblijvend bij u langs te komen om de mogelijkheden te bespreken en onze expertise aan u te tonen.

 

2019-04-10T13:27:02+00:00