NEN2580 verplicht.

NEN2580 verplicht.

Op grond van de Woningwet dienen Woningcorporaties per 2021 het vastgoed te waarderen op basis van het NEN 2580. Hetzelfde zal vanaf 2022 gaan gelden voor Gemeenten, bij de bepaling van de WOZ-waarde.

Dijkoraad Viavesta kan voor u het inmeten en digitaliseren van bouwkundige plattegronden en het maken van NEN 2580 tekeningen en meetstaten verzorgen. Voor diverse grote schoolgebouwen, zorginstellingen en vastgoedbeheerders verrichten wij momenteel deze werkzaamheden tegen zeer aantrekkelijke tarieven. De digitale gegevens zijn zodanig gemaakt dat ze eenvoudig zijn in te lezen bij vastgoed- en facility managementsoftware, zoals Planon, Facilitor of TOPdesk.

Geïnteresseerd? Informeer naar onze mogelijkheden of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Bekijk hier onze diensten m.b.t. tekenwerkzaamheden.

2019-08-27T10:32:58+00:00