Corona

Corona

Het zijn onzekere en moeilijke tijden, nu het Coronavirus steeds verder onze samenleving binnendringt.

Wij, van Dijkoraad Viavesta, willen laten weten dat onze medewerkers nog steeds voor iedereen klaarstaan. We hebben alles in het werk gesteld om onze huidige opdrachtgevers zoveel mogelijk van dienst te kunnen blijven zijn. Elke medewerker heeft een volledig functionerende thuiswerkplek en heeft de beschikking over dezelfde middelen als normaal op kantoor. Iedereen is gewoon, zoals gebruikelijk, bereikbaar. Externe overleggen kunnen d.m.v. videoconferences worden gedaan, waarvoor wij een speciale studio hebben ingericht.

Kortom, wij zijn u nog steeds graag van dienst met allerhande brandveiligheidsadviezen.

Heel veel sterkte en gezondheid voor iedereen de komende tijd en #denkeenbeetjeaanelkaar

2020-03-20T12:18:14+00:00