Bouwplantoetsing in de 1,5 meter maatschappij

Bouwplantoetsing in de 1,5 meter maatschappij

Behoefte aan extra capaciteit m.b.t. het toetsen van bouwplannen op brandveiligheid?

Voor veiligheidsregio’s, gemeenten en omgevingsdiensten

Dijkoraad Viavesta (een gerenommeerd, gecertificeerd en landelijk werkend adviesbureau op het gebied van brandveiligheid) heeft vele jaren ervaring bij het ondersteunen van diverse veiligheidsregio’s, omgevingsdiensten en gemeenten op dit gebied en beschikt over uitstekend opgeleide eigen medewerkers met ruime praktijkervaring.

Om te kunnen voldoen aan de toenemende behoefte heeft Dijkoraad Viavesta onlangs een aparte afdeling ‘bouwplantoetsing brandveiligheid’ opgetuigd. Deze afdeling bestaat uit louter ervaren en juist opgeleide (minimaal HBO niveau) brandveiligheidsspecialisten. Dit biedt veiligheidsregio’s en omgevingsdiensten de mogelijkheid om tijdelijk extra capaciteit in te huren wanneer er achterstanden zijn ontstaan, er behoefte is aan een inhaalslag of bij tijdelijk uitval van een medewerker.

Deze nieuwe afdeling is in staat om vanaf ons hoofdkantoor een bouwplan zelfstandig en volledig te behandelen binnen het systeem en de afspraken die gelden bij de opdrachtgever. In de huidige 1,5 meter maatschappij is het prima te regelen dat deze werkzaamheden online uitgevoerd worden, weten wij uit ervaring.

In de praktijk komt het er op neer dat u een bepaald aantal uren binnen een periode inkoopt en de aanvragen ter beschikking stelt en toegang verleent binnen uw werksysteem/-portal. Wij zorgen daarna voor een adequate en deskundige afhandeling van het dossier. Het contact loopt via een door ons aangestelde coördinator die gedurende deze periode zal fungeren als aanspreekpunt en tevens de kwaliteit en de planning waarborgt. Gedurende de overeenkomst zal periodiek een overleg bij u op locatie worden ingepland om eventuele bijzonderheden en de voortgang te bespreken.

Bent u geïnteresseerd of heeft u andere wensen of vragen? Neem dan contact met ons op.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden of komen graag een keer vrijblijvend bij u langs, maar wacht vooral niet te lang want de behoefte is momenteel groot en het aanbod beperkt.

 

2020-07-16T07:44:42+00:00