Van papieren oerwoud naar digitale cloud

Van papieren oerwoud naar digitale cloud

Het komt u vast bekend voor. U heeft een bouwkundige plattegrond nodig van een complex en u moet daarvoor stapels dozen en mappen doorzoeken om de juiste en meest actuele tekening tevoorschijn te toveren. En dan nog kunt u niet met zekerheid zeggen of dit nu wel een actuele tekening is.

Wat zou het handig zijn als u altijd de juiste en actuele plattegrond met een paar klikken tevoorschijn kunt toveren op uw beeldscherm, waar u ook bent.

Naast dat u hierdoor in het vervolg efficiënt kunt werken moeten bijvoorbeeld Woningcorporaties  op grond van de Woningwet per 2021 het vastgoed waarderen op basis van NEN 2580. Dit heeft u hiermee ook gelijk voor elkaar.

Al met al een investering die u dubbel en dwars terugverdient en veel gemak oplevert.

Wij kunnen dit voor u verzorgen. Van A tot Z, zodat u altijd en overal kunt beschikken over alle benodigde plattegronden. Actueel, compleet en overzichtelijk.

Bekijk hieronder ons stappenplan om dit te realiseren:

 • Archiefonderzoek bij opdrachtgever of bij het gemeentearchief
 • Digitaliseren bouwkundige plattegronden
  • Plattegrond per bouwlaag van het complex
  • Plattegrond per type woning
  • Doorsnedes / aanzichten
  • Situatie tekening
 • Intekenen van de brandscheidingen
 • Maken van NEN2580 tekening (verplicht per 2021)
 • Digitale plattegronden per woningcluster bewaren in cloud-omgeving

U heeft nu altijd de meest actuele plattegrond beschikbaar voor bijvoorbeeld vergunningaanvragen, inspectiewerkzaamheden, onderhoudswerkzaamheden, oppervlaktebepalingen etc. etc. Gegevens zijn eventueel in te lezen in FM-management systemen zoals Planon, Facilitor of TOPdeks.

Wij beschikken over de kennis, de middelen en de capaciteit om u dit volledig uit handen te nemen en voor u uit te voeren. Voor onze ervaren medewerkers is dit dagelijks werk waardoor wij efficiënt en tegen aantrekkelijke tarieven kunnen werken.

2020-07-17T08:21:38+00:00