Van papieren oerwoud naar digitale cloud

Van papieren oerwoud naar digitale cloud

Het komt u vast bekend voor. U heeft een bouwkundige plattegrond nodig van een complex en u moet daarvoor stapels dozen en mappen doorzoeken om de juiste en meest actuele tekening tevoorschijn te toveren. En dan nog kunt u niet met zekerheid zeggen of dit nu wel een actuele tekening is.

Wat zou het handig zijn als u altijd de juiste en actuele plattegrond met een paar klikken tevoorschijn kunt toveren op uw beeldscherm, waar u ook bent.

Naast dat u hierdoor in het vervolg efficiënt kunt werken moet u op grond van de Woningwet per 2021 het vastgoed waarderen op basis van NEN 2580. Dit heeft u hiermee ook gelijk voor elkaar.

Al met al een investering die u dubbel en dwars terugverdient en veel gemak oplevert.

Wij kunnen dit voor u verzorgen. Van A tot Z, zodat u altijd en overal kunt beschikken over alle benodigde plattegronden. Actueel, compleet en overzichtelijk.

Bekijk hieronder ons stappenplan om dit te realiseren:

  • Archiefonderzoek bij opdrachtgever of bij het gemeentearchief

  • Digitaliseren bouwkundige plattegronden

  • Intekenen van de brandscheidingen

  • Maken van NEN2580 tekening (verplicht per 2021)

  • Digitale plattegronden bewaren in cloud-omgeving

U heeft nu altijd de meest actuele plattegrond beschikbaar voor bijvoorbeeld vergunningaanvragen, inspectiewerkzaamheden, onderhoudswerkzaamheden, oppervlaktebepalingen etc. etc. Gegevens zijn eventueel in te lezen in FM management systemen zoals Planon, Facilitor of TOPdeks.

Wij beschikken over de kennis, de middelen en de capaciteit om u dit volledig uit handen te nemen en voor u uit te voeren. Voor onze ervaren medewerkers is dit dagelijks werk waardoor wij efficiënt en tegen aantrekkelijke tarieven kunnen werken.

2022-08-16T09:24:53+00:00