Advies

De ervaren adviseurs van Dijkoraad Viavesta staan klaar om uw uitdagingen op het gebied van brandveiligheid aan te pakken. Of het nu gaat om het upgraden van bestaande systemen of het ontwikkelen van nieuwe oplossingen, wij begeleiden u stap voor stap.

Advies op maat

Vanaf de eerste inspectie tot de uiteindelijke implementatie, wij zorgen ervoor dat uw gebouw voldoet aan alle wettelijke brandveiligheidseisen. Onze expertise omvat zowel bouwkundige als installatietechnische aspecten, met oplossingen die variëren van eenvoudig tot complex, en van klein tot grootschalig. We luisteren naar uw behoeften en passen onze aanpak aan om aan uw specifieke vereisten te voldoen, of het nu gaat om nieuwbouwprojecten of bestaande panden. Wij baseren ons advies op wet- en regelgeving of door middel van risicobenadering fire safety engineering (FSE). 

Met meer dan 20 jaar ervaring in brandveiligheidsadvies bieden wij betrouwbare, efficiënte en hoogwaardige diensten. Wij leveren maatwerkoplossingen die uw pand veilig houden.

Vergunningverlening

Beheersbaarheid van brand

Gelijkwaardigheid

Brandoverslag berekeningen

Bouwplantoetsing

Brandmeldinstallaties

Opvang- en doorstroomcapaciteits berekening

Beleid brandveiligheid