Over ons

Vanuit vestigingen in Deventer, Houten en Rotterdam bedienen wij het hele land. Onze geografische spreiding stelt ons in staat om effectief en efficiënt te werken, waar uw locatie in Nederland ook is.

Geschiedenis

Dijkoraad Viavesta is in 2004 opgericht als adviesbureau op het gebied van brandveiligheid. Op 1 januari 2024 is Dijkoraad Viavesta toegetreden tot de Safety Network door een 100% overname van de aandelen door Inprevo. Hierdoor zijn wij in staat onze klanten naast onze brandveiligheidsvoorzieningen ook te voorzien van brandveiligheids- en BHV-opleidingen en producten als blusmiddelen en veiligheidsvoorzieningen.

Naamgeving

Viavesta is meer dan zomaar een naam; het vertegenwoordigt onze diepgewortelde filosofie. Als eerbetoon aan de Romeinse Godin Vesta, symbool van vuur en veiligheid, streven wij ernaar om brandveiligheid te waarborgen voor huis en bedrijf. Onze belofte van betrouwbaarheid en toewijding aan uw veiligheid staat centraal in alles wat we doen.

De Tempel van Vesta, een symbool van eeuwig vuur en bescherming, dient als inspiratie voor onze toewijding aan veiligheid. Net zoals de Vestaalse maagden het heilige vuur bewaakten, zetten wij ons in om uw eigendommen te beschermen tegen brandgevaar en risico’s.

Onze bedrijfsnaam weerspiegelt niet alleen onze expertise, maar ook onze waarden van integriteit en betrouwbaarheid. Zoals de Godin Vesta haar beloften nakwam, streven wij ernaar om onze klanten consistentie en kwaliteit te bieden in al onze diensten.

‘Vuur is belangrijk, mits onder controle’. En dat is waar wij dagelijks mee te maken hebben, dat is het werk wat wij doen. Op de manier van Vesta: via vesta dus. Vandaar onze naam: Dijkoraad Viavesta.

The Safety Network / Inprevo

Sinds 1 januari 2024 heeft Dijkoraad Viavesta zich aangesloten bij Inprevo en daarmee The Safety Network. Onderdeel van deze aansluiting is dat de aandelen van Dijkoraad Viavesta zijn verkocht aan Inprevo. Het voltallige team van Dijkoraad Viavesta gaat onder de bestaande naam en entiteit verder om hun klanten te blijven bedienen met hoogwaardig brandveiligheidsadvies.

Inprevo richt op de preventie van calamiteiten en helpt organisaties bij het creëren van brandveiligheid. Inprevo biedt drie veiligheidsdiensten aan: consultancy, training en products. Inprevo ondersteunt klanten bij het in kaart brengen van hun risico’s en het voldoen aan wet- en regelgeving. Met de toevoeging van Dijkoraad Viavesta komt er nog meer expertise binnen de groep. Inprevo gaat Dijkoraad Viavesta helpen om verder te groeien als organisatie.

The Safety Network is een samenwerking van veiligheidsbedrijven in Nederland

Locaties

Dijkoraad Viavesta heeft locaties in:

  • Deventer
  • Amsterdam
  • Goes
  • Houten
  • Rotterdam