Veiligheidsregio’s

In de praktijk doen Nederlandse gemeenten vaak een beroep op veiligheidsregio’s voor vergunningverlening, wat kan leiden tot krapte en achterstanden. Tijdelijke vervanging van personeel, bijvoorbeeld door ziekte of arbeidsmarktproblemen, is dan nodig.

Met Dijkoraad Viavesta bent u verzekerd van hoogwaardige ondersteuning voor uw veiligheidsregio.

 

Directe inzetbaarheid: Dijkoraad Viavesta biedt ervaren specialisten die direct operationeel zijn, zonder inwerktijd, voor een naadloze continuïteit.

 

Expertise: Onze vergunningverleners, handhavers en bouwplantoetsers hebben de juiste opleidingen en jarenlange ervaring. De preventiespecialisten van Dijkoraad Viavesta hebben de aflopen jaren menig veiligheidsregio in Nederland geholpen.

 

Deskundigheid: Preventiespecialisten van Dijkoraad Viavesta werken namens de opdrachtgever en zijn verder in hun deskundigheid of hun handelen niet te onderscheiden van hun collega’s. En zo hoort het ook, want ze werken tenslotte in opdracht van u als klant.

 

Brede ondersteuning: Onze specialisten hebben verschillende veiligheidsregio’s in Nederland geholpen, waaronder Veiligheidsregio Utrecht, Amsterdam-Amstelland, Gelderland-Midden en Kennemerland. Denk hierbij aan:

  • Medewerker Risicobeheersing Toezicht;
    • Het periodiek controleren van vergunningsplichtige gebouwen en rapporteren van de bevindingen;
  • Medewerker Risicobeheersing Bouwplantoetser;
    • Het toetsen van vergunningen op brandveiligheid.