Naamgeving

Viavesta is meer dan zomaar een naam; het vertegenwoordigt onze diepgewortelde filosofie. Als eerbetoon aan de Romeinse Godin Vesta, symbool van vuur en veiligheid, streven wij ernaar om brandveiligheid te waarborgen voor huis en bedrijf. Onze belofte van betrouwbaarheid en toewijding aan uw veiligheid staat centraal in alles wat we doen.

De Tempel van Vesta, een symbool van eeuwig vuur en bescherming, dient als inspiratie voor onze toewijding aan veiligheid. Net zoals de Vestaalse maagden het heilige vuur bewaakten, zetten wij ons in om uw eigendommen te beschermen tegen brandgevaar en risico’s.

Onze bedrijfsnaam weerspiegelt niet alleen onze expertise, maar ook onze waarden van integriteit en betrouwbaarheid. Zoals de Godin Vesta haar beloften nakwam, streven wij ernaar om onze klanten consistentie en kwaliteit te bieden in al onze diensten.

‘Vuur is belangrijk, mits onder controle’. En dat is waar wij dagelijks mee te maken hebben, dat is het werk wat wij doen. Op de manier van Vesta: via vesta dus. Vandaar onze naam: Dijkoraad Viavesta.