Aankomend adviseur brandveiligheid

Nog geen ervaring, maar wel de ambitie om te werken als adviseur / inspecteur brandveiligheid?

Locatie

Deventer

Geplaatst op

01-02-2024

32-40 uur

HBO

Wat ga je doen al aankomend adviseur brandveiligheid?

Wij bieden voor enthousiaste kandidaten een leer-/werkplek aan binnen ons bedrijf. D.m.v. externe en interne cursussen en meeloopdagen met onze ervaren adviseurs stomen wij u binnen maximaal 6 maanden klaar om zelfstandig gebouwen te inspecteren op brandveiligheidsaspecten en het toetsen van bouwplannen op brandveiligheid. Na het succesvol doorlopen van onze interne opleiding bieden wij u gegarandeerd een contract aan als adviseur brandveiligheid.

Quote Brandveiligheidsadviseur

Het werken bij Dijkoraad Viavesta bevalt mij goed. Doordat we een klein team hebben zijn de lijnen kort. Als collega’s zijn wij bereid elkaar te helpen en kennis te delen. Dankzij de samenvoeging met Inprevo, hebben wij een nog breder netwerk waar wij op kunnen bouwen. 

Geschikte vooropleiding:

  • HBO Bouwkunde
  • Hogere Veiligheidskunde

Jij ontvangt:

  • Gratis opleidingen;
  • Een vergoeding gedurende het opleidingstraject;
  • Een baangarantie.

Vereiste

Serieuze belangstelling en interesse in het vak brandveiligheid.

Dit zijn wij:

Werken bij
Werken bij Dijkoraad Viavesta betekent dat je onderdeel gaat uitmaken van een selecte groep ervaren brandveiligheidsspecialisten, die dagelijks een bijdrage leveren aan het brandveiliger maken van gebouwen.

Dijkoraad Viavesta als werkgever
Met Dijkoraad Viavesta als werkgever ben je verzekerd van uitdagende en niet alledaagse en daardoor afwisselende werkzaamheden op het gebied van brandveiligheid. Binnen een project wordt van je verwacht dat je zelfstandig werkt en de verantwoordelijkheid neemt die daarbij komt kijken. Vanwege de korte lijnen binnen onze organisatie is er veel rechtstreeks contact met zowel je collega’s als de directie. Thuiswerken is, waar mogelijk, bij Dijkoraad Viavesta eerder regel dan uitzondering. Om de band onderling te versterken en om te leren van elkaars ervaringen word je met enige regelmaat uitgenodigd voor interne kennisbijeenkomsten en gezamenlijke uitjes.

Onderdeel van the Safety Network
Dijkoraad Viavesta maakt onderdeel uit van the Safety Network en heeft een intensieve samenwerking met Inprevo. Hierdoor zijn wij in staat de voordelen van werken binnen een grotere organisatie te combineren met de voordelen van werken voor een kleinschalig gespecialiseerd adviesbureau.

Lijfspreuk
Onze lijfspreuk is: ‘brandveiligheid, laten we er samen voor zorgen’. Dat is ook waar wij voor staan. Samen met onze opdrachtgevers zorgen voor een brandveilige omgeving die aansluit bij de wensen en mogelijkheden, maar altijd voldoet aan de wettelijke eisen.

Enthousiast? Solliciteer direct!

Is dit jouw baan? Solliciteer dan door jouw CV en motivatie te sturen naar info@dijkoraad-viavesta.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar 085-1302481.

We nodigen je graag uit voor een oriënterend gesprek.