Loading...
BGB Regeling 2018-02-23T13:25:10+00:00

BGB Regeling

“Gebouweigenaren zelf verantwoordelijk voor brandveiligheid”

Brandweer Nederland heeft aangeven dat de verantwoordelijkheid op het gebied van brandveiligheid meer bij de gebouweigenaren komt te liggen.

U kunt nu deze verantwoordelijk nemen door uw panden te laten certificeren met het keurmerk Brandveilig Gebruik Bouwwerk.

Dit landelijk erkende keurmerk stelt u in staat uw panden aantoonbaar te laten voldoen aan de geldende brandveiligheidseisen.

Dijkoraad Viavesta is een onafhankelijk en gecertificeerd opname bedrijf binnen deze regeling en werkzaam voor diverse grote ondernemingen op het gebied van brandveiligheidsinspecties en advisering. Dijkoraad Viavesta is het meest ervaren bedrijf binnen de BGB regeling en sinds 2007 gecertificeerd.

Meer informatie
Wij zijn graag bereid u middels een persoonlijk gesprek uitgebreid te informeren over het keurmerk en samen met u de mogelijkheden te bespreken. Indien u hiervan gebruik wenst te maken verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Dit kan per telefoon: 0570-519555 of per email: brandpreventie@dijkoraad.nl. Onze ervaren adviseurs zijn u graag van dienst.

Dijkoraad is een landelijk werkende organisatie.

Referenties
Enkele aansprekende opdrachtgevers van Dijkoraad Viavesta m.b.t. het keurmerk BGB zijn:
Veiligheidsregio Haaglanden, ROC van Amsterdam, Universiteit van Amsterdam, Gemeente Tilburg, Gemeente Breda, Kinder en jeugdpsychiatrie Karakter, P.I. Lelystad.

Een totaal overzicht van onze opdrachtgevers treft u hier aan.

SUBMENU

TWITTER

Onze maandelijkse digitale nieuwsbrief over brandveiligheid is vandaag weer verzonden.
U kunt deze ook online lezen: https://t.co/M8COJl9uAA

We zijn er weer bij, in voor- en tegenspoed. #homeof #niettekraken

Dijkoraad Viavesta aanwezig bij Brandsymposium 2018 van @IFVtweet te Arnhem. #brandveiligmonument

Wegens wederzijds succes geprolongeerd. 
Dijkoraad Viavesta verlengt inhuurovereenkomst met Veiligheidsregio Utrecht en zal hierdoor de afdeling vergunning & advies langer blijven ondersteunen.

Vorige week is onze maandelijkse digitale nieuwsbrief weer verstuurd.
Niet ontvangen? Klik dan hier.
https://t.co/XNHUS6ddxy #brandpreventie