Loading...
BGB Regeling 2019-03-13T13:39:14+00:00

BGB Regeling

“Gebouweigenaren zelf verantwoordelijk voor brandveiligheid”

Brandweer Nederland heeft aangeven dat de verantwoordelijkheid op het gebied van brandveiligheid meer bij de gebouweigenaren komt te liggen.

U kunt nu deze verantwoordelijk nemen door uw panden te laten certificeren met het keurmerk Brandveilig Gebruik Bouwwerk.

Dit landelijk erkende keurmerk stelt u in staat uw panden aantoonbaar te laten voldoen aan de geldende brandveiligheidseisen.

Dijkoraad Viavesta is een onafhankelijk en gecertificeerd opname bedrijf binnen deze regeling en werkzaam voor diverse grote ondernemingen op het gebied van brandveiligheidsinspecties en advisering. Hierdoor zijn wij in staat uw pand te beoordelen binnen de richtlijnen van het keurmerk en indien het pand voldoet kunnen wij, als gecertificeerd opname bedrijf, het pand voorzien van het erkende keurmerk BGB.

Dijkoraad Viavesta is het meest ervaren bedrijf binnen de BGB regeling en sinds 2007 gecertificeerd.

Meer informatie
Wij zijn graag bereid u middels een persoonlijk gesprek uitgebreid te informeren over het keurmerk en samen met u de mogelijkheden te bespreken. Indien u hiervan gebruik wenst te maken verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Dit kan per telefoon: 085-1302481 of per email: info@dijkoraad-viavesta.nl. Onze ervaren adviseurs zijn u graag van dienst.

Dijkoraad Viavesta is een landelijk werkende organisatie.

Referenties
Enkele aansprekende opdrachtgevers van Dijkoraad Viavesta m.b.t. het keurmerk BGB zijn:
Veiligheidsregio Haaglanden, ROC van Amsterdam, Universiteit van Amsterdam, Gemeente Tilburg, Gemeente Breda, Kinder en jeugdpsychiatrie Karakter, P.I. Lelystad, JJI Lelystad, Radisson Blu Hotel,

Een totaal overzicht van onze opdrachtgevers treft u hier aan.