Loading...
Volledige inspectie 2019-02-06T14:30:57+00:00

Volledige Inspectie

Ik wil dat mijn pand voldoet aan de wettelijke brandveiligheidseisen. Wat nu?

Is mijn pand brandveilig? Voldoet het bouwkundig? Voldoen de installaties? Is de organisatie op orde?

Lastige materie. Zeker voor iemand wiens vakgebied dit niet is, maar er wel voor verantwoordelijk is.

Je wil zekerheid, je wil niet voor verrassingen komen te staan als er onverhoopt brand uitbreekt.

Je wil dat iemand dit komt beoordelen. Iemand die onafhankelijk is. Een deskundig iemand met ervaring. Je wil een rapport hebben waar alle gebreken of tekortkomingen duidelijk in staan omschreven en aangeduid. Je wil onderbouwd hebben, waarom iets niet voldoet. Je wil dat daarbij vermeld staat hoe dit kan worden opgelost en daarbij wil je weten wat het gaat kosten om dit te herstellen.

Kortom een rapport dat volledig, leesbaar en begrijpelijk is. Een rapport dat u een goed beeld geeft van wat er moet gebeuren en wat dit gaat kosten. Een rapport waarmee je rechtstreeks naar een uitvoerende partij kunt stappen. Een rapport waar je gelijk mee aan de slag kan. Een rapport met oplossingen.

Dijkoraad Viavesta heeft de juiste mensen hiervoor en heeft daarnaast een inspectie en rapporteringsmethode ontwikkeld waarmee wij in staat zijn een leesbare en begrijpelijke rapportage op te stellen waarmee u antwoord krijgt op alle hierboven gestelde zaken.

Efficiënt, eenduidig en duidelijk onderbouwd. Helder toegelicht in woord en beeld. Een rapport waar je wat aan hebt en eenvoudig de volgende stap mee kunt zetten, zonder dat er weer iemand moet komen kijken. Een rapport met antwoorden en oplossingen. Zonder open einden.

Daarnaast zijn wij in staat uw pand te voorzien, zodra het pand voldoet aan de minimale wettelijke eisen, van een keurmerk. Het keurmerk BGB, waarmee u aantoonbaar kunt maken dat uw pand voldoet aan de gestelde brandveiligheidseisen.

Dijkoraad Viavesta is een door KIWA gecertificeerd advies- en inspectiebureau op het gebied van brandveiligheid.

Meer weten over onze werkmethode of voorbeelden zien van onze rapportages? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.