Webinar 2022-02-10T09:23:23+00:00

WEBINAR BRANDVEILIGHEID

GRATIS WEBINAR.

Speciaal in deze bijzondere tijden waarin menigeen thuis werkt en u toch behoefte heeft aan informatie komen wij tweewekelijks naar jullie toe. Elke woensdag tussen elf en twaalf houden wij een online brandveiligheidswebinar voor onze relaties.

Wanneer u zich aanmeldt kunt u realtime een interactieve presentatie bijwonen over een specifiek brandveiligheidsonderwerp door één van onze adviseurs.

Zo kunt u vanuit huis uw tijd nuttig en leerzaam besteden.

Hoe werkt het?

Indien u geïnteresseerd bent vult u onderstaand contactformulier in en wij sturen u een uitnodiging met daarin een link waarop u kunt klikken op afgesproken dag en tijdstip. U kunt dan gratis en realtime onze webinar bijwonen.

Eigen inbreng

U heeft de mogelijkheid om een eigen vraag of vraagstuk vooraf in te brengen via onderstaand contactformulier. Deze behandelen wij dan binnen de webinar. Daarnaast is het mogelijk om tijdens de webinar vragen te stellen of om een specifieke toelichting te vragen.

Planning

  • NTB: de wet kwaliteitsborging en het besluit bouwwerken leefomgeving

Onze adviseurs vertellen u graag over hun expertise. Ons slogan is niet voor niets: “Brandveiligheid, laten we er samen voor zorgen’.

U kunt zich aanmelden door onderstaand aanmeldformulier in te vullen.

De volgende webinar start over
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Ik meld mij aan voor de webinar.